Διαδικασία Εγγραφής

Κάθε αίτηση εγγραφής πρέπει να επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο. Συνήθως πρόκειται για τυπική διαδικασία και πρέπει να συντρέχουν σοβαροί λόγοι ώστε κάποιο πρόσωπο να μην μπορεί να εγγραφεί ως μέλος της Ένωσης.


Το κόστος εγγραφής είναι δωρεάν και η ετήσια συνδρομή έχει καθορισθεί στο ποσό των 40€. Κάθε πληρωμή καλύπτει ολόκληρο ημερολογιακό έτος και δεν δύναται να είναι μέρος αυτού. Επομένως το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσει κάποιος για να εγγραφεί είναι 40€.

nomisma

Η διαδικασία εγγραφής είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

Με επίσκεψη του προσώπου που θέλει να γίνει μέλος της Ένωσης στα γραφεία μας κάθε Κυριακή από τις 8:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ. Εκεί μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής νέου μέλους, να πληρώσει την εγγραφή και τη συνδρομή που απαιτείται για το τρέχων ημερολογιακό έτος και να εγγραφεί κανονικά.

Με συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής που βρίσκεται εδώ (ή εδώ αν δεν έχετε Microsoft Word) και αποστολή της στη διεύθυνση της Ένωσης:
ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 27
5ος Όροφος

Αθήνα
ΤΚ 10432


Στην αίτηση εγγραφής μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το αριθμό αποδεικτικού πληρωμής συνδρομής για την εγγραφή σας ώστε να κάνουμε άμεσα την πιστοποίηση.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να πληρωθεί η εγγραφή και η συνδρομή του τρέχοντος ημερολογιακού έτους κατά το οποίο γίνεται η εγγραφή στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης: Εθνική Τράπεζα, Αρ. Λογαριασμού 102/550000-19 IBAN: GR500 110 1020 0000 102 550 000 19 SWIFT/BIC: ETHNGRAA

FaLang translation system by Faboba